Skip to content

De Klompenboom 

De camping

De Klompenboom is een gezellige, mini- natuur camping met 10 logeerplaatsen. Door de landelijke ligging tussen de weilanden straalt het een natuurlijke rust uit en is het perfect voor wandelaars, fietsers en andere vakantiegangers die tot hun rust willen komen. De kippen lopen vrij over de camping en met grote regelmaat lopen er achter de camping de koeien over het weiland langs.
Logo De Klompenboom

Waar is onze camping te vinden? 

Onze camping is te vinden aan de Kerzelseweg in het buitengebied van Galder. Het is gelegen dichtbij het meest noordelijkste punt van België en ideaal om een keer een uitstapje te maken naar onze Zuiderburen. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden, recreatiegebieden, fiets- en wandelroutes in de buurt. Klik op de afbeelding hiernaast en gebruik Google Maps om rechtstreeks naar de camping te navigeren.

Ontdek onze camping

Bij onze camping staat gezelligheid hoog in het vaandel. Daarom helpen wij onze gasten graag persoonlijk opweg om zo het vakantieverblijf zo plezierig mogelijk te maken. Ontdek wat onze camping nog meer te bieden. Daarnaast kunt u op onze site ook opzoek naar de (verstopte) gele klompen om zo exclusieve informatie over de camping te weten te komen!

In de buurt 

Bij onze camping in de buurt zijn talloze mooie natuurplekken te vinden zoals u hiernaast kan zien. Wij helpen u graag zodat u de mooiste plekken van de streek kan zien. 
Tent
Klomp
Kampvuur

Onze kwaliteiten

De Klompenboom is natuurlijk niet zomaar een camping voor wandelaars, fietsers en andere enthousiaste vakantiegangers. We proberen zo biologisch mogelijk te werken door zoveel mogelijk producten uit onze eigen moestuin te gebruiken voor onze horecagelegenheid. Ook hebben we verschillende soorten jam en compote. Naast dat deze bij ons te koop zijn geven we ook workshops voor het maken van bijvoorbeeld jam, en voor het inmaken van allerlei soorten groenten en fruit.
Zie hier nog enkele van onze kernkwaliteiten!

Biologisch

We werken op de camping met respect voor de natuur. We gebruiken zoveel mogelijk spullen uit eigen tuin en recyclen de rest. Ook dit is een van de grondbeginselen van het Citaslow-concept.

 

Gastvrijheid

Onze gasten kunnen rekening op Brabantse gastvrijheid.

Kwaliteit

Voor ons staat kwaliteit voor alles wat wij bieden hoog in het vaandel. 

Persoonlijk

Met 10 plaatsen zijn we een knusse camping. Dit geeft ons de mogelijkheid om genoeg persoonlijke aandacht voor onze gasten te hebben.

Wilt u graag een reservering plaatsen voor de camping? Klik dan hieronder!