Skip to content

De Klompenboom 

Wat kan je verwachten bij De Klompenboom

 
De Klompenboom is vanwege de ligging tussen de weilanden ideaal voor natuurliefhebbers. Buiten de eigen dieren op de camping, kippen, katjes en een paar honden, kun je in de omgeving genieten van de dieren die deze natuurlijke buurt tot hun woonomgeving hebben gemaakt. Met grote regelmaat lopen er hazen en konijnen door de weilanden. In de bossen in de buurt zitten vele soorten vogels die je regelmatig kunt horen en/of zien. Bij de Kerzelse beek kun je in het oevergewas bosjes reeën, verschillende waterdieren en zelfs een vos vinden, als je geluk hebt. De zonsondergangen zorgen iedere avond weer voor een geweldig mooie afsluiting van de dag. Dit kan je ook bekijken vanaf ons terras.
Sleep de slider heen en weer en ontdek meer over onze camping!
Verken de campingVerken de camping
Hangende Klomp

Groen, Biologisch en Natuurlijk!

Om het groene en landelijke gevoel te vergroten zijn er heel veel fruitstruiken en bomen gezet tussen de campingvakken in. In eerste instantie om een klein beetje privacy te creëren op de camping plekken, maar ook om wat schaduw te krijgen. Maar vooral zijn ze gezet voor de vruchten. Op de camping wordt het liefst alles gebruikt voor consumptie en wat overblijft gaat op de composthoop en wordt uiteindelijk gebruikt als bemesting in de tuin en moestuin.
Van de vruchten worden jam (aardbei, rode- zwarte- witte bessen, frambozen, bramen, vijgen, pruimen etc.), chutney (appel, peren, vijgen etc.), moes (appel, peren), wijn (druiven) en al dat soort dingen gemaakt. Ook worden hiervoor workshops gehouden om hierbij te helpen of om te leren om jam te maken of te wecken.
Alles wat gemaakt wordt, afhankelijk van de oogst, wordt ook te koop aangeboden op de camping en wordt zoveel mogelijk in de keuken gebruikt.

Neem gerust een kijkje bij onze facilitaire voorzieningen!

Bekijk hier de openingstijden van de camping en ons terras!

Camping
1 maart tot en met 31 oktober
Ma t/m Zo: 7.30 uur – 23.00 uur
Terras
Bij mooi weer zijn we alle dagen geopend.                                          Van 1 maart tot 1 november bij mooi weer alle dagen geopend. 
Maandag tot en met zaterdag van 12:00 tot 18:00 geopend. 
Zondag van 10:00 tot 18:00 geopend. 

Bekijk onze mooie camping ook op Wolfspoot!

Bekijk hier onze plattegrond

Klik op de gele bolletjes en zie precies wat onze camping allemaal te bieden heeft!

kompas eind
de klompenboom_

Wil je graag een reservering plaatsen voor de camping? Klik dan hieronder!