Skip to content

Wie zijn wij? 

Tof dat je op de site van De Klompenboom terecht bent gekomen. Lees hieronder kort meer over ons als trotse eigenaars van deze camping!
Wij (Lisette Lensvelt en Marc Bink) zijn al 30 jaar een stel en zijn van Breda via Prinsenbeek in Galder terecht gekomen. We hebben hier een leuk huis gekocht om te gaan wonen, maar er zat teveel grond bij om daar niks mee te doen. Daarom zijn wij in 2020 begonnen met het opbouwen van een gezellige camping. 
IMG_1755

Over ons

Marc heeft in het verleden 25 jaar in de Horeca gewerkt en is daarvan ook 16 jaar zelfstandig ondernemer (café eigenaar) geweest in Breda, dus het idee voor de camping met terras was geen lange zoektocht, en ook geen raar idee.
Daarbij komen de groene handjes van Lisette ook van pas; als lerares biologie en scheikunde kan zij niet alleen door passie maar ook volgens studie de tuin kneden en vormen in een kleurrijk geheel. Maar zeker ook in een smaakvolle aanvoer van lekkernijen waar niet alleen Marc in de keuken, maar alle gasten blij van worden.
Het feit dat ze bij de kwaliteitsdienst van de Oranjeboom brouwerij in Breda heeft gewerkt komt ook alleen maar van pas in het bereiden van allerlei gerechten en dranken.

Wil je graag een reservering plaatsen voor de camping? Klik dan hieronder!